Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Windows Phone?

Skulle köpa biljett i appen häromdan, upptäckte då att appen inte fungerade längre och att det inte fanns någon ny version att ladda ner... Har en Nokia med Windows Phone.

Krister Blixt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Det stämmer att vi inte längre har en version för JLT-appen i Windows Phone längre. Men våran hemsida är anpassad för mobilversion också.

  Hälsningar

  Linda JLT Kundservice
 • Jag har nu försökt två ggr att ladda resekassan genom datorn och betala med visakort men det funkar inte alls. När jag skrivit in banknummer och de övriga uppgifterna få jag uppmaningen att öppna bankid i telefonen (windowsphone). Även om jag gör så finns det ju ingen som helst koppling i att jag vill ladda mobilen genom datorn och min telefon.
  Samtidigt försöker systemet få igång mitt bankid som dock inte regarerar på detta. Varför ska det vara en så extrem tungt bevakat system? Förr fungerade det alltid då jag kunde föra en extra 6-siffrig kod och så var det klart. Nu ska ytterliga bankid-systemet startas upp. Ganska kass allt detta måste jag säga och nu hoppas jag att har något tillfälle att kunna ladda kortet, som jag i övrigt använder rätt sällan. Detta med mina sidor kan jag tygligen glömma numera. Tråkigt!

  Theodor van der Waard
 • Hej Theodor!

  Tråkigt att du upplever Mina sidor som krångligt. Du får gärna skicka ett mail till minasidor@jlt.se med numret på ditt Resekort så vi kan titta närmare på problemet.

  Med vänlig hälsning
  Therese

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy