Låna ut periodbiljett

Hej jag undrar om man kan låna ut sin 30 dagars/ 365 dagars periodbiljett. Exempelvis att den går att skicka till en vän i 24 timmar... så som det går att göra i andra appar?
Emma

Kommentarer

 • Flera andra län har smidigare lösningar, se tex Östergötland. Är något sådant på gång? Låter lite krångligt att behöva ringa...
  Samuel
 • Hej,

  Vi har sedan vårat tidigare svar fått ändrade riktlinjer och kan inte längre flytta biljetter mellan användare då vi just nu inte har möjlighet att verifiera att just du är du. Vi arbetar med att få fram de smidigare lösningarna för kunderna men det ligger i framtiden och är ännu inget vi kan ge mer information om. Alternativet till att flytta sin biljett är för närvarande att använda sig av ett fysiskt kort som man då ger personen i fråga som behöver biljetten. 

  Hoppas detta gav lite klarhet, önskar en fin dag.


  Josefin Länstrafikens Kundservice
 • Har ni en gräns för hur många ggr som man låna ut sin 20/60 biljett? Min son och jag gör båda längre resor över länsgränser mot Göteborg resp Örebro. Under en två månadersperiod gör vi kanske 10 resor t o r och kan genom samordning digital biljett och fysiskt kort som ni föreslår helt enkelt dela på en 20/60 biljett. Vi är inga typiska pendlare. Går det bra?
  Mor och son
 • Hej mor och son,

  Det finns ingen begränsning gällande hur många gånger man kan flytta en biljett.

  Önskar er en fin dag.
  Marie J Länstrafikens Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.