Till senaste kommentaren

Kan jag resa med Reskassa ända till Köpenhamn?

Vi ska ta tåget till Köpenhamn, kan vi då betala med vår Reskassa hela vägen?

Jönköpings Länstrafik Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Du kan använda Reskassa för resa till Köpenhamn. Men du kan inte lösa en biljett för hela vägen. Du måste först betala sträckan till Malmö med Reskassa. I Malmö löser du en ny biljett för sträckan Malmö - Köpenhamn och betalar med Reskassa innan du stiger ombord på Öresundstågen.

  Jönköpings Länstrafik
 • Hej!
  Varför kan man inte köpa biljett hela vägen? Jag kan ju köpa biljett i Köpenhamn till Jönköping. I Alvesta kan man också köpa biljett till Köpenhamn! ( man måste åka Krösatåg/Öresundståg, för Reskassan gäller väl inte på SJ?)
  Självklart kan länstrafiken lösa det!

  Byt nackpapper. Idag står det "hemtrevlig resa". Jag har åkt Jönköping-Alvesta flera gånger den senaste månaden. Det är allt annat än hemtrevligt ! Har också åkt med nya Pågatågen Vilken skillnad!!

 • Det går bra att köpa biljett för resa över sundet även i Alvesta eller annan station som trafikeras av Öresundstågen där man kan tänkas vilja byta från Krösatåg till Öresundståg.
  I JLTs biljettmaskiner finns inte sträckningarna och linjerna för resor vidare ut ur landet, därför kan man i dagsläget endast köpa biljett som gäller inom de sydliga länen i Sverige.

  Reskassan gäller inte på resor med SJ. Reskassan fungerar ombord på Krösatågen och i biljettautomaterna som finns i anslutning till perrongerna/stationerna. Observera att Öresundstågen inte har biljettförsäljning ombord på tågen, därför måste biljett köpas innan avfärd med Öresundstågen.

  Hälsningar

  My
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.