Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur fungerar mobilbiljett?

Jag vill betala med mobilen, hur funkar det?

Jönköpings Länstrafik Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Du kan köpa mobilbiljett i appen. Ladda enkelt ner den i Google Play eller App Store, sök bara på JLT så hittar du den.

  Med JLT-appen betalar du biljetten med betalkort eller mot faktura direkt, priset är detsamma som för en kontantbiljett. Mobilbiljetten är enkel och säker att köpa och och du hittar även hållplatstider i realtid, tidtabeller och resesökning i appen.

  För att köpa biljett för resor i Jönköpings tätort välj 'köp biljett' i menyn, välj ålderskategori och registrera ditt betalsätt. För övriga resor, sök fram din resa i reseplaneraren, välj aktuell resa och tryck sedan på 'köp biljett'.

  Du kan köpa biljetten upp till 20 minuter innan avgång. Du måste ha biljetten redo i appen att visa upp när du kliver ombord.

  Jönköpings Länstrafik
 • Kan jag köpa biljett till flera personer i appen?
  Maria Måhlberg
 • Om ni är ett stort sällskap som åker tillsammans kan du köpa biljett gemensamt för er i appen. Gruppen måste dock hålla ihop under hela resan eftersom den giltiga biljetten endast finns i appen på mobilen som köpte den.

  Tyvärr kan man inte "skicka" biljetter vidare till någon annan, biljetten finns endast i appen på den aktuella mobilen som gjort köpet.

  Hälsningar

  My
 • Skall man visa upp mobilbiljetten när man kliver på tåget?
  BoE
 • Hej Bo E,

  Ja, mobilbiljetten fungerar precis som en vanlig biljett och denna behöver du visa upp för konduktör eller busschaufför.
  Frida G JLT Kundservice
 • Kan jag åka tur och retur på sms biljetten

  Marie Sjöqvist
 • Hej,

  Åker du inom en zon kan du åka på samma biljett under biljettens giltighetstid, och det gäller även tur och retur. Men reser du i 2 eller fler zoner så kan du endast åka på biljetten i målzonen alltså inte göra en returresa.

  Linda JLT Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy